Lütfen Bekleyiniz
CS-Cart Türkiye  
    [ 0 ] Sepeti Göster Üye girişi Hesap aç
logo Ana sayfa CS-Cart Modüller Hizmetler Destek Sipariş İletişim
 



Ürün almakta, satmakta çok kolay!
CS-Cart başarılı bir E-Ticaret sitesi oluşturmak için gerekli tüm özellikleri ve fonksiyonları size sunuyor.

CS-Cart Ömür boyu lisans ücreti SADECE: 27.000,00 TL
 
Domain siparişi için tıklayın   Web hosting paketlerimiz için tıklayın   SSL sertifika siparişi için tıklayın   Ücretli CS-Cart modüllerimiz için tıklayın
Soru/Cevap 
Soru/Cevap veri tabanında ara

Bu bölümde, daha önce kullanıcılarımız tarafından yaşanmış sorunları ve çözümlerini inceleyerek, olası benzer sorunlarınızı kolayca çözümleyebilirsiniz.
Aradığınız Soru/Cevap ın konu numarasını biliyorsanız, use KB-konu no yazarak bu konuyu görüntüleyebilirsiniz (örneğin. KB-1)

Soru/Cevap No: Soru/Cevap No: kb-64
Q. CS-Cart versiyon 2 ve 3 ten CS-Cart versiyon 4 e upgrade (Güncelleme)

A.
CS-Cart 2.2.X ve 3.0.X versiyonlarından CS-Cart 4 e upgrade CS-Cart 4 içerisinde yer alan store import (Mağaza aktarma) eklentisi ile yapılmaktadır.
 
Mağaza aktarma eklentisi nedir?
 
Mağaza aktarma eklentisi CS-Cart 4 içerisinde bulunan ve Mevcut CS-Cart 2.2.X ve 3.X.X versiyonlarınızdaki veri tabanınızı CS-Cart 4 veri tabanınıza aktarmak için kullanacağınız eklentidir.
 
[NOTE]

ÖNEMLİ: Eğer mağaza aktarımını V: 3.0.X ten yaparsanız, CS-Cart 3 ünüzdeki veri tabanında yer alan tüm bilgiler CS-Cat 4 ünüze aktarılır.

Eğer Eğer mağaza aktarımını CS-Cart 2.2.4/2.2.5 ten yaparsanız mevcut bloklarınızın hiç birisi CS-Cart 4 e aktarılmayacaktır.

Bu yüzden versiyonunuz CS-Cart 3.0.X ten daha düşük bir versiyon ise versiyonunuzu öncelikle 3.0.X e çıkarmalısınız. (CS-Cart 2 den 3 e upgrade için BKNZ: http://www.cs-cart.com.tr/kb.php?action=article&id=61)
[/NOTE]

[NOTE]CS-Cart 4 yeni bir seri olduğu için CS-Cart 4 için özel olarak hazırlanmamış hiç bir template, modül vb. CS-Cart 4 te çalışmamaktadır. Bu yüzden özel bir tema yada özel hazırlanmış bir modül kullanıyor iseniz öncelikle bunların CS-Cart 4 e göre hazırlanmış olanlarını temin etmelisiniz.[/NOTE]

Mağaza aktarma eklentisi  ile Versiyonu CS-Cart 4 e yükseltmek:

1)
Firmamızdaki download alanınızdan CS-Cart 4 ü indiriniz. (Firmamızdaki download alanınızda CS-Cart 4 ü göremiyorsanız yeni versiyonlara sahip olma hakkınız dolmuş olabilir. Yeni versiyonlara sahip olma hakkı satın alabilmek için lütfen firmamız ile iletişime geçiniz)

2) Hostunuzda yeni bir dizin (buradaki anlatımda bu dizine 4 ismi verilmiş varsayılacaktır) ve veri tabanı oluşturup CS-Cart 4 kurulumunu bu dizine yapınız.

[NOTE] Mevcut CS-Cart 2 ve 3 kurulumunuzda birden fazla dil kullanıyor iseniz CS-Cart 4 kurulumunuzu yaparken kurulum ekranında bu mevcut eski versiyonlarınızda Default (Varsayılan) olarak seçtiğiniz dili seçiniz. Bu önemlidir. [/NOTE]

3) Kurulumunu tamamladığınız CS-Cart 4 ün yönetim paneline giriş yapınız ve Eklentiler -> Eklentileri yönet linkine tıklayarak açılan sayfada Mağaza aktarma isimli eklentinin sağında yer alan KUR butonuna tıklayarak eklentinin kurulumunu yapınız.

4) CS-Cart 4 yönetim panelinizde Eklentiler -> Mağaza aktarma (Store import) Linkine tıklayınız.

5) Açılan sayfada Store path bölümüne CS-Cart 2 yada 3 ünüzün kurulu olduğu dizinin yolunu yazınız. (Örneğin hostinginizi firmamızdan aldı iseniz ve eski CS-Cart ınız hostunuzun ana dizininde kurulu ise buraya: /home/FTP_KULLANICI_ADINIZ/public_html yazmalısınız. Diğer firmalardan alınmış hostingler için lütfen doğru yolu hosting firmanız ile görüşüp edininiz.) ve Validate butonuna tıklayınız.

6) Bir önceki adımda Store path abölümüne doğru yolu girdi iseniz bu adımda CS-Cart eski kurulumunuz ve CS-Cart 4 kurulumunuzun veri tabanı bilgilerini size gösterecektir. Bu adımda Veri yükle butonuna tıklayınız.

7) Aktarım işlemi tamamlandığında CS-Cart sizi bir mesaj ile bilgilendirecektir.

Bu sayfanın görüntülenme sayısı 15447 kez

Aramaya Dön

 
CS-Cart Modülleri Hakkımızda
Sanal Pos Modülleri Güvenlik ve Gizlilik
Teslimat ve İade
Mesafeli Satış Sözleşmesi
Aras Kargo Barkod Modülü