Lütfen Bekleyiniz
CS-Cart Türkiye  
    [ 0 ] Sepeti Göster Üye girişi Hesap aç
logo Ana sayfa CS-Cart Modüller Hizmetler Destek Sipariş İletişim
 



Ürün almakta, satmakta çok kolay!
CS-Cart başarılı bir E-Ticaret sitesi oluşturmak için gerekli tüm özellikleri ve fonksiyonları size sunuyor.

CS-Cart Ömür boyu lisans ücreti SADECE: 27.000,00 TL
 
Domain siparişi için tıklayın   Web hosting paketlerimiz için tıklayın   SSL sertifika siparişi için tıklayın   Ücretli CS-Cart modüllerimiz için tıklayın
Soru/Cevap 
Soru/Cevap veri tabanında ara

Bu bölümde, daha önce kullanıcılarımız tarafından yaşanmış sorunları ve çözümlerini inceleyerek, olası benzer sorunlarınızı kolayca çözümleyebilirsiniz.
Aradığınız Soru/Cevap ın konu numarasını biliyorsanız, use KB-konu no yazarak bu konuyu görüntüleyebilirsiniz (örneğin. KB-1)

Soru/Cevap No: Soru/Cevap No: kb-58
Q. 'This trial version of CS-Cart shopping cart software is licensed for a 30-day evaluation...' mesajı

A.
CS-Cart yönetim panelinize girdiğinizde yada yönetim panelinizde bir işlem yaptığınızda geçerli aktif bir CS-Cart lisansınız var ise (Trial sürüm kullanmıyorsanız yada daha önce bir çok kez trial sürüm kurup verilen trial süresini toplamda aşmadı iseniz) aşağıdakine benzer bir mesaj alıyorsanız:
 
[CODE]This trial version of CS-Cart shopping cart software is licensed for a 30-day evaluation. After this period is over, you
must either purchase the full commercial license or remove your copy CS-Cart Trial.
Modifying, removing, hiding, or make this message barely visible is illegal and may cause legal action.[/CODE]
 
Bu mesajın sebebi CS-Cart yazılımınızın CS-Cart sunucularına bağlanıp lisansınızı doğrulayamamasdır.
 
Bu durumu düzeltmek için:
 
1) Yönetim panelinizde Yönetim / Güncelleme merkezi / Ayarlar bölümüne geçin.
 
A) Bu bölümde Lisans numarası alanına mevcut alan adınız için var olan CS-Cart lisans numaranızı DOĞRU olarak girdiğinizden emin olunuz.
 
B) Bu bölümde Güncelleme sunucusu alanına http://updates.cs-cart.com yazdığınızdan emin olunuz.
 
2) Yukarıda anlatılanları doğruladıktan sonra sitenizin browserlarınızda açık tüm sayfalarını kapatın Yönetim panelinize giriş yapın ve ÇIKIŞ ikonuna tıklayarak yönetim panelinizden çıkış yapın ardından açık olan yönetim paneli giriş sayfanızıda kapatıp kullanmakta olduğunuz tüm browserların COKIE ve temporary internet files (Geçici internet dosyaları) ını boşaltın. Ardından yeni bir browser sayfası açıp yönetim panelinize giriş yapın.
 
3) Webhostinginizin bulunduğu sunucu cs-cart.com IP lerini çözümleyemiyor olabilir. Yada webhostinginizin bulunduğu sunucuda kurulu herhangi bir firewall, sunucunun farklı konfigüre edilmesi vb. den ötürü CS-Cart scriptiniz cs-cart.com sunucuları ile haberleşemiyor olabilir bunun için lütfen webhosting sağlayıcınız ile iletişime geçiniz. 
 
4) Yukarıda anlatılan sebepler dışında her bir CS-Cart lisansı sadece lisans aldığınız alan adında çalışır lisans numaranızı kendisi ile ilişkili OLMAYAN alan adlarına girmeyiniz.

Bu sayfanın görüntülenme sayısı 3747 kez


Aramaya Dön

 
CS-Cart Modülleri Hakkımızda
Sanal Pos Modülleri Güvenlik ve Gizlilik
Teslimat ve İade
Mesafeli Satış Sözleşmesi
Aras Kargo Barkod Modülü