Lütfen Bekleyiniz
CS-Cart Türkiye  
    [ 0 ] Sepeti Göster Üye girişi Hesap aç
logo Ana sayfa CS-Cart Modüller Hizmetler Destek Sipariş İletişim
 



Ürün almakta, satmakta çok kolay!
CS-Cart başarılı bir E-Ticaret sitesi oluşturmak için gerekli tüm özellikleri ve fonksiyonları size sunuyor.

CS-Cart Ömür boyu lisans ücreti SADECE: 27.000,00 TL
 
Domain siparişi için tıklayın   Web hosting paketlerimiz için tıklayın   SSL sertifika siparişi için tıklayın   Ücretli CS-Cart modüllerimiz için tıklayın
Soru/Cevap 
Soru/Cevap veri tabanında ara

Bu bölümde, daha önce kullanıcılarımız tarafından yaşanmış sorunları ve çözümlerini inceleyerek, olası benzer sorunlarınızı kolayca çözümleyebilirsiniz.
Aradığınız Soru/Cevap ın konu numarasını biliyorsanız, use KB-konu no yazarak bu konuyu görüntüleyebilirsiniz (örneğin. KB-1)

Soru/Cevap No: Soru/Cevap No: kb-59
Q. CS-Cart versiyon 3 e upgrade öncesi sık sorulan sorular

A.
[NOTE] CS-Cart 2 den (2.2.4 ve 2.2.5) CS-Cart 3 e güncelleme (Upgrade) dökümanımız için BURAYA TIKLAYINIZ[/NOTE]

Bilindiği üzere yakın bir zamanda CS-Cart versiyon 3 yayınlanacaktır. Bu aşamada müşterilerimizden tarafımıza CS-Cart versiyon 3 e upgrade hakkında bir çok soru yöneltilmektedir.
 
Aşağıda bu upgrade hakkında sık sorulan soruların cevaplarını yayınlıyoruz.
 
Genel Sorular
 
S: CS-Cart 3 yayınlandıktan sonra mevcut CS-Cart'ımı versiyon 3 e nasıl upgrade edebilirim?
C: CS-Cart 3 birçok değişiklik içeren bir ANA VERSİYONDUR. Bu yüzden bu versiyona upgrade önceki sürümlerdeki upgrade' ten (Yönetim panelinden yapılan güncellemelerden) farklı olacaktır.
 
Önceki sürümlerin aksine versiyon 3 e upgrade işlemi yönetim panelindeki güncelleme merkezi üzerinden yapılamayacaktır. Bu yüzden hostunuzda ayrı bir dizine CS-Cart 3 ü kurup mevcut CS-Cart 2.2.4 sürümünüzdeki verileri kurulumunu yaptığınız 3 sürümüne aktarmanız gerekecektir.
 
Bu aktarım işlemini kolaylaştırmak için Versiyon 3 yayınlandığında versiyon 2.2.4 için mevcut verilerinizi versiyon 3 e aktarabilmeniz için bir eklenti (Modül) yayınlanacaktır.
 
CS-Cart 3 tede versiyon 2.2.4 teki eklenti ile kaydedilen verileri CS-Cart 3 e aktarmak için hazır bir eklenti olacaktır.
 
CS-Cart versiyon 2.2.4 ile kurulumunu yaptığınız versiyon 3 ün aynı hostingte olması durumunda herhangi bir import/export işlemine gerek kalmadan CS-Cart 3 ünüz üzerinden CS-Cart 2.2.4 ünüzün veri tabanına bağlanarak bu verileri CS-Cart 3 ünüze aktarmanız mümkün olacaktır.
 
S: Mevcut CS-Cart versiyonum 2.2.4 ten düşük ise versiyonumu 3 e upgrade edebilirim?
C: Yeni versiyonlara sahip olma hakkınız var ise öncelikle CS-Cart'ı nızı versiyon 2.2.4 e upgrade ettikten sonra versiyon 3 e upgrade edebilirsiniz CS-Cart versiyon 3 e geçebilmek için kurulu CS-Cart' ınızın versiyonu 2.2.4 olmak zorundadır.
 
S: Kurulu CS-Cart' ımda ürünler ve diğer veriler bulunmakta bu veriler upgrade sonrası CS-Cart 3 e aktarılacakmı ?
C: Evet. Ürünler, Kategoriler, Müşteriler vb. CS-Cart 3 e aynen aktarılacaktır. Upgrade işleminde sadece 2.2.4 veri tabanınızdaki veriler versiyon 3 teki veri tabanı yapısına uygunlaştırılarak aktarılacaktır.
 
S: Mağaza görünümüm (mevcut CS-Cart skinleri yada yaptığınız özel dizayn skinler) upgrade sonrası aynı olacakmı?
C: CS-Cart 3 farklı, yeni, daha güçlü ve gelişmiş bir blok ve sayfa yapısına sahiptir.
 
CS-Cart 2.X serisi için tasarlanmış skinler CS-Cart 3 ile UYUMLU DEĞİLDİR. dolayısı ile CS-Cart 2.X için tasarlanmış skinler CS-Cart 3 te çalışmayacaktır. Ancak upgrade işlemleri sırasında bloklarınızdaki mevcut veriler aynen CS-Cart 3 e aktarılacaktır.
 
Ayrıca CS-Cart 3 sadece mevcut 1 skin ile yayınlanacaktır (birden fazla skin seçeneği bulunmayacaktır) ve bu versiyon yayınlandıktan sonra en kısa sürede bu yeni yapıya uygun yeni skinler eklenecektir.
 
S: CS-Cart 2.X için hazırlanmış özel modüller (eklentiler) CS-Cart 3 ile uyumlumudur?
C: CS-Cart 2.X için hazırlanmış özel modüllerin CS-Cart 3 te çalışabilmeleri için bu modüllerin yeni yapıya göre güncellenmeleri gerekmektedir dolayısı ile CS-Cart 2.X için hazırlanmış özel modüller direkt olarak CS-Cart 3 te çalışmayacaktır.
 
Firma olarak özellikle CS-Cart 3 serisi yayınlandığında yeni versiyonda mevcut köklü değişikliklerden ötürü bir süre bu yeni versiyona geçmemenizi (En azından yeni BUG lar tespit edilip giderilene kadar) tavsiye etmiyoruz
 
[NOTE]Bu döküman CS-Cart.com.tr tarafından hazırlanmıştır. Sitemizdeki bir çok içerik CS-Cart yetkili satıcısı olduğunu iddia eden kişiler tarafından kopyalanarak (Bunun sebebi genelde bu kişilerin ingilizce bilmedikleri halde CS-Cart satmaya çalışmaları, çeviri ve teknik bilgi konusunda yetersiz kalmalarıdır.) kullanılmaktadır. İçeriğimizin kopyalarını CS-Cart sattığını söyleyen başka sitelerde gördüğünüz taktirde bu içeriğin CS-Cart.com.tr sitemizden kopyalandığını bilmelisiniz.[/NOTE]

Bu sayfanın görüntülenme sayısı 4220 kez


Aramaya Dön

 
CS-Cart Modülleri Hakkımızda
Sanal Pos Modülleri Güvenlik ve Gizlilik
Teslimat ve İade
Mesafeli Satış Sözleşmesi
Aras Kargo Barkod Modülü