Lütfen Bekleyiniz
CS-Cart Türkiye  
    [ 0 ] Sepeti Göster Üye girişi Hesap aç
logo Ana sayfa CS-Cart Modüller Hizmetler Destek Sipariş İletişim
 



Ürün almakta, satmakta çok kolay!
CS-Cart başarılı bir E-Ticaret sitesi oluşturmak için gerekli tüm özellikleri ve fonksiyonları size sunuyor.

CS-Cart Ömür boyu lisans ücreti SADECE: 27.000,00 TL
 
Domain siparişi için tıklayın   Web hosting paketlerimiz için tıklayın   SSL sertifika siparişi için tıklayın   Ücretli CS-Cart modüllerimiz için tıklayın
Soru/Cevap 
Soru/Cevap veri tabanında ara

Bu bölümde, daha önce kullanıcılarımız tarafından yaşanmış sorunları ve çözümlerini inceleyerek, olası benzer sorunlarınızı kolayca çözümleyebilirsiniz.
Aradığınız Soru/Cevap ın konu numarasını biliyorsanız, use KB-konu no yazarak bu konuyu görüntüleyebilirsiniz (örneğin. KB-1)

Soru/Cevap No: Soru/Cevap No: kb-60
Q. CS-Cart Versiyon 2.2.5 yayınlandı

A.
21-06-2012 tarihi itibari ile CS-Cart Versiyon 2.2.5 yayınlandı.
 
CS-Cart Versiyon: 2.2.5 CS-Cart 2.2.X serisi için son güncelleme sürümüdür bu sürümden sonra 2.2.X serisine yeni versiyon desteği verilmeyecek olup güncellemeler yeni nesil olan V 3.X.X olarak devam edecektir.
 
Versiyon 2.2.5 Versiyon 2.2.4 te görülen BUG ları gidermek ve yakında yayınlanacak olan V: 3.X.X e henüz geçmeyip Versiyon 2.2.X serisi kullanmaya devam etmek isteyen müşterilerimiz için yayınlanmıştır.
 
CS-Cart versiyon: 2.2.4 ve Versiyon 2.2.5 Yakında yayınlanacak olan V: 3.X.X Upgrade pakedini desteklemektedir yani V: 3.X.X upgrade paketi yayınlandığında bu iki versiyondan da V: 3.X.X e geçilebilecektir.
 
CS-Cart Versiyonu şu anda 2.2.4 olan ve güncelleme hakkı dolmamış müşterilirimiz CS-Cart admin panellerindeki Güncelleme merkezinden V: 2.2.5 e upgrade işlemlerini yapabilirler (Upgrade işlemleri için BKNZ: http://www.cs-cart.com.tr/kb.php?action=article&id=41)
 
Güncelleme hakkı dolmuş olan müşterilerimiz aşağıdaki linkten yeni versiyonlara sahip olma hakkı satın alabilirler:
 
[NOTE]CS-Cart V: 2.2.5 Upgrade paketinin CS-Cart admin Güncelleme merkezinizde görünme süresi 48 saati bulabilir.[/NOTE] 

Bu sayfanın görüntülenme sayısı 3036 kez


Aramaya Dön

 
CS-Cart Modülleri Hakkımızda
Sanal Pos Modülleri Güvenlik ve Gizlilik
Teslimat ve İade
Mesafeli Satış Sözleşmesi
Aras Kargo Barkod Modülü