Lütfen Bekleyiniz
CS-Cart Türkiye  
    [ 0 ] Sepeti Göster Üye girişi Hesap aç
logo Ana sayfa CS-Cart Modüller Hizmetler Destek Sipariş İletişim
 



Ürün almakta, satmakta çok kolay!
CS-Cart başarılı bir E-Ticaret sitesi oluşturmak için gerekli tüm özellikleri ve fonksiyonları size sunuyor.

CS-Cart Ömür boyu lisans ücreti SADECE: 27.000,00 TL
 
Domain siparişi için tıklayın   Web hosting paketlerimiz için tıklayın   SSL sertifika siparişi için tıklayın   Ücretli CS-Cart modüllerimiz için tıklayın
Soru/Cevap 
Soru/Cevap veri tabanında ara

Bu bölümde, daha önce kullanıcılarımız tarafından yaşanmış sorunları ve çözümlerini inceleyerek, olası benzer sorunlarınızı kolayca çözümleyebilirsiniz.
Aradığınız Soru/Cevap ın konu numarasını biliyorsanız, use KB-konu no yazarak bu konuyu görüntüleyebilirsiniz (örneğin. KB-1)

Soru/Cevap No: Soru/Cevap No: kb-61
Q. CS-Cart 2 den (2.2.4 ve 2.2.5) CS-Cart 3 e güncelleme (Upgrade)

A.
[NOTE] Firmamız 100 TL karşılığında CS-Cart 3 versiyonuna sahip olma hakkınız olmak kaydı ile CS-Cart 2.2.4 yada 2.2.5 olan versiyonlarınızı CS-Cart 3 e upgrade etmektedir. Bunun için lütfen firmamız ile iletişime geçiniz.[/NOTE]
 
CS-Cart 3 e (3.0.2) Upgrade sadece 1 yıl boyunca çıkacak olan versiyonlara sahip olma hakkı olan (Bu hakkınız doldu ise 1 yıl boyunca çıkacak olan versiyonlara sahip olma hakkını firmamızdan satın alabilirsiniz) ve mevcut CS-Cart versiyonu 2.2.4 yada 2.2.5 olanlar (Versiyonunuz bu versiyonlardan düşük ise CS-Cart 3 e geçiş yapabilmek için versiyonunuzu öncelikle 2.2.4 yada 2.2.5 e yükseltmelisiniz.) içindir.
 
CS-Cart 3 bir ana versiyondur ve 2 serisine göre bir çok yapı farklılıkları mevcuttur. Bu yüzden 2 serisinde olduğu gibi 2.2.4 yada 2.2.5 in yönetim panelindeki güncelleme merkezinden CS-Cart 3 e geçiş yapamazsınız.
 
CS-Cart 3 şu anda sadece tek bir site görünümüne (Skin) sahiptir. Ancak çıkacak olan her yeni versiyonda yeni skinler eklenecektir.
 
CS-Cart 2 için hazırlanmış modüller ve skinler CS-Cart 3 e uyumlu değildir dolayısı ile CS-Cart 2 için edindiğiniz modüller ve skinler yada modifiye ettiğiniz CS-Cart 2 skinleri CS-Cart 3 e göre tekrar hazırlanmadığı sürece CS-Cart 3 ünüzde çalışmayacaktır.
 
[NOTE]Konuyu okumaya devam etmeden önce lütfen öncelikle http://www.cs-cart.com.tr/kb.php?cat=16&action=article&id=59 linkine tıklayarak CS-Cart versiyon 3 e upgrade öncesi sık sorulan sorular
 Konulu makalemizi okuyunuz.[/NOTE]
 
CS-Cart 2.2.4 ve 2.2.5 ten CS-Cart 3 e Güncelleme (Upgrade)
 
1) Öncelikle mevcut webhosting alanınızı kontrol ediniz webhostinginizde mevcut boş alanınız en az şu an kullanmakta olduğunuz alandan daha fazla olmalıdır.
 
2) CS-Cart versiyonunuzun 2.2.4 yada 2.2.5 olduğundan emin olunuz çünki CS-Cart 3 e gğncelleme işlemi sadece bu iki versiyondan yapılabilmektedir versiyonunuz bu versiyonlardan düşük ise öncelikle versiyonunuzu bu versiyonlardan birine yükseltiniz.
 
3) Sitemizdeki download alanınızdan CS-Cart 3.0.2 kurulum dosyaları ve Türkçe dil dosyamızı indiriniz NOT: Bu dosyaları download alanınızda göremiyorsanız yıllık versiyonlara sahip olma hakkınız dolmuş olabilir bu hakka 1 yıl boyunca sahip olmak için yeni versiyonlara sahip olma hakkı satın almalısınız bunun için lütfen firmamız ile iletişime geçiniz.
 
4) Webhostinginizde yeni bir klasör (Örneğin yeni isminde) , yeni bir data base, database kullanıcısı ve şifresi oluşturup CS-Cart 3.0.2 nin kurulumunu bu klasöre yapınız ve Türkçe dil paketimizin içerisindeki dökümanda anlatıldığı gibi Türkçeleştirme işlemini yapınız. Bu adımda yaptığınız işlem yeni bir dizine "0" dan CS-Cart 3.0.2 kurmaktır.
 
5) Kurulumunu tamamladığınız CS-Cart 3.0.2 nin yönetim paneline giriş yapınız ve Yönetim /Eklentiler linkine tıklayınız.
 
6) Açılan sayfada Mağaza aktarma isimli eklentinin sağındaki Kur linkine tıklayarak eklentiyi kurunuz.
 
7) Yönetim panelinizde Yönetim / Mağaza Aktarma linkine tıklayınız.
 
8) Açılan sayfada Mağaza yolu bölümüne verileri alacağınız CS-Cart 2 nizin webhosting yolunu yazınız (Verileri almak (bu kuruluma aktarmak) istediğiniz mağazanın kurulu olduğu dizinin tam yolunu giriniz. Örneğin UNIX tabanlı sunucularda '/var/www/mağazadizininiz' yada Windows sunucularda 'C:\mağazadizininiz' gibi Bu yol sitenizin www. vb. ile başlayan website adresiniz değil CS-Cart 2 nizin kurulu olduğu webhosting dahili yoludur bu konu hakkında bilgi sahibi değilseniz webhosting sağlayıcınız ile iletişime geçiniz.)
 
[NOTE] Firmamızdan alınan webhostinglerde bu dahili yol /home/FTP_KULLANICI_ADINIZ/public_html şeklindedir.[/NOTE]
 
9) Yolu doğrula butonuna tıklayınız. Eğer girdiğiniz yol doğru ise otomatik olarak bir sonraki adıma (Uzman ayarları) geçilecektir.
 
10) Uzman ayarları bölümünde eklenti kurulu olan CS-Cart 2 config dosyanızdan CS-Cart 2 nizin veritabanı bilgilerini otomatik olarak çekecektir. Bu bilgilerde herhangi bir değişiklik yapmadan Yükle butonuna tıklayınız.
 
11) CS-Cart 2 nizdeki veriler CS-Cart 3.0.2 kurulumunuza aktarılmaya başlayacaktır. Bu işlemin tamamlanmasını bekleyiniz browserınızın ileri/geri tuşlarını kullanmayınız ve işlem tamamlanmadan browserınızı kapatmayınız.
 
12) Aktarım işlemi tamamlandığında CS-Cart 2 nizde yer alan ürünler vb. CS-Cart 3 ünüzde yer alacaktır. Aktarım sonrası CS-Cart 3 ünüzü inceleyip aktarımda herhangi bir sorun olmadığını doğruladıktan sonra mevcut CS-Cart 2 kurulumunuzu silip yeni isimli klasörde yer alan CS-Cart 3 ünüzü sitenizin ana dizinine taşıyınız.
 
[NOTE]CS-Cart 2 ve CS-Cart 3 farklı yazılımlardır CS-Cart 2 nizdeki verileri CS-Cart 3 ünüze aktardığınızda mevcut CS-Cart 2 kurulumunuzu kaldırmalısınız aynı anda hem CS-Cart 2 hemde CS-Cart 3 kullanmaya çalışmak lisans kurallarına aykırıdır. Bu eylem lisansınızın otomatik suspend edilmesine sebep olabilir bu yüzden CS-Cart 3 e aktarım işleminizi tamamladığınızda CS-Cart 2 nizi ve CS-Cart 2 nizin veri tabanını webhostinginizden mutlaka siliniz.[/NOTE]

Bu sayfanın görüntülenme sayısı 5756 kez


Aramaya Dön

 
CS-Cart Modülleri Hakkımızda
Sanal Pos Modülleri Güvenlik ve Gizlilik
Teslimat ve İade
Mesafeli Satış Sözleşmesi
Aras Kargo Barkod Modülü