Lütfen Bekleyiniz
CS-Cart Türkiye  
    [ 0 ] Sepeti Göster Üye girişi Hesap aç
logo Ana sayfa CS-Cart Modüller Hizmetler Destek Sipariş İletişim
 



Ürün almakta, satmakta çok kolay!
CS-Cart başarılı bir E-Ticaret sitesi oluşturmak için gerekli tüm özellikleri ve fonksiyonları size sunuyor.

CS-Cart Ömür boyu lisans ücreti SADECE: 27.000,00 TL
 
Domain siparişi için tıklayın   Web hosting paketlerimiz için tıklayın   SSL sertifika siparişi için tıklayın   Ücretli CS-Cart modüllerimiz için tıklayın
Soru/Cevap 
Soru/Cevap veri tabanında ara

Bu bölümde, daha önce kullanıcılarımız tarafından yaşanmış sorunları ve çözümlerini inceleyerek, olası benzer sorunlarınızı kolayca çözümleyebilirsiniz.
Aradığınız Soru/Cevap ın konu numarasını biliyorsanız, use KB-konu no yazarak bu konuyu görüntüleyebilirsiniz (örneğin. KB-1)

Soru/Cevap No: Soru/Cevap No: kb-63
Q. CS-Cart için webhosting seçimi

A.
Aşağıda anlatılanlar CS-Cart için webhosting seçiminizde sizlere yardımcı olacaktır.
 
1) CS-Cart'ınız için webhosting seçerken öncelikle hosting sağlayıcınızın CS-Cart gereksinimlerinin tümünü sağlayıp sağlamadığını doğrulamalısınız.
 
2) Bazı hosting sağlayıcılar sadece CS-Cart kurulumunuzda gereksinimleri sağlayıp kurulumunuzu tamamlamanızın ardından bu CS-Cart gereksinimlerini sunucularında devre dışı bırakmaktadırlar. CS-Cart gereksinimlerinin karşılanması sadece kurulum aşamasında değil çalışma aşamasında da gereklidir. Bu tür bir uygulamaya maruz kalmanız hosting sağlayıcınızın hizmeti sadece maddi yönden değerlendirdiği ve aslında size CS-Cart gereksinimlerini karşılayamadığı halde sunucularımızda CS-Cart gereksinimleri mevcuttur diyerek hizmeti sadece kar amaçlı gördüğünün kanıtıdır.
 
3) Bazı hosting sağlayıcılar (Özellikle piyasa fiyatlarının çok altında hosting hizmeti sunan bazı hosting sağlayıcılar) sunucularını hosting hizmetlerinin ihtiyacı olduğundan daha düşük kaynak kullanmaları şeklinde ayarlarlar. Bu durumda bir sunucuda 200 websitesi host etmek yerine binlerce site host ederek fiyatta indirim yapmışlar gibi gözüksede ihtiyaçlarınızı karşılamayacak bir hosting hizmetini size sunmaktadırlar.
 
4) Hostunuzda herhangi bir sorun yaşadığınızda hosting sağlayıcınız sunucumuzda yüzlerce site var onlarda sorun yok sorun sizin scriptinizdendir vb. baştan savma bir cevap veriyorsa bilinki o firma verdiği hizmetler hakkında bilgi sahibi olmayan bir firmadır. Bu durumu tanınmış firmalarda bile görmekteyiz firmanın tanınmış olması size destek veren personelinin profesyonel olduğu anlamına gelmez. Hosting sağlayıcınız yaşadığınız sorunun scriptinizden kaynaklandığını düşünüyorsa şu yada bu sebepten olabilir şeklinde ön görülerinide size iletmek zorundadır.
 
5) CS-Cart PHP dilinde yazılmış bir Scripttir ve yıllardır PHP scriptlerin linux işletim sistemine sahip sunucularda çalıştırılması şiddetle tavsiye edilir. CS-Cart' ınız için Linux işletim sistemi olmayan bir sunucudan hosting hizmeti aldığınızda (Örneğin Windows) Windows işletim sistemi ve PHP vb. ile bazı uyumsuzluk sorunları yaşayabileceğinizi bilmelisiniz.
 
CS-Cart için TAVSİYE ETMEDİĞİMİZ webhosting firmaları:
www.natro.com Tavsiye EDİLMEME sebepleri:
1) CS-Cart ın ihtiyaç duyduğu  set_time_limit() PHP fonksiyonun sunucularında kapalı tutulması
2) Webhosting paketlerinde sadece 1 adet veri tabanı oluşturulmasına izin verilmesi (CS-Cart bazı upgradelerinde 2. veri tabanı oluşturmaya gerek duymaktadır.)
 
Firmamızın Tüm CS-Cart gereksinimlerini karşılayan webhosting paketleri için tıklayınız: hosting.php
 
[NOTE]Yukarıdaki maddeler farklı firmalardan hosting hizmeti alan müşterilerimizin bizim sitemizde ticket açarak ilettiği sorunlardan tecrübe edilerek sıralanmıştır.[/NOTE]

Bu sayfanın görüntülenme sayısı 4517 kez

Aramaya Dön

 
CS-Cart Modülleri Hakkımızda
Sanal Pos Modülleri Güvenlik ve Gizlilik
Teslimat ve İade
Mesafeli Satış Sözleşmesi
Aras Kargo Barkod Modülü